poetsadvies.nl
Poetsadvies > Schoonmaken > Badkamer

Badkamer schoonmaken


De badkamer is een ruimte in ons huis waar we dagelijks gebruik van maken om te wassen, douchen, baden of tanden te poetsen. Omdat dit allemaal met de verzorging van ons lichaam te maken heeft, is het belangrijk dat de badkamer hygiënisch schoon is. Om ervoor te kunnen zorgen dat de badkamer schoon wordt of blijft, hebben wij een aantal tips verzameld die we hebben onderverdeeld in; bad, douchekop, douchegordijn, douchemat, spiegel, tegels en wastafel. Veel succes met het schoonmaken van de badkamer.

Ons poetsadvies


Bad
Er is niets zo lekker dan ontspannen in een badkuip liggen. Daarom is het ook erg belangrijk dat de badkuip hygiënisch schoon is. De beste manieren om de badkuip mooi schoon te krijgen, vind je hier.
Het douchegordijn wordt gebruikt om het water binnen de douchebak te houden en kan daardoor erg vuil worden. Hier lees je de beste manieren om het douchegordijn weer schoon te krijgen.
Als je de douchekop niet regelmatig schoon maakt, kan er kalk op de douchekop voorkomen. Hier lees je de beste manieren om kalk van een douchekop te verwijderen.
Een douchemat is erg handig om te voorkomen dat je in de badkamer uitglijdt. Maar doordat hij op vochtige tegels ligt, kan er schimmel op de mat komen. De makkelijkste manieren om de mat weer schoon te krijgen en de schimmel te verwijderen, lees je hier.
Na het douchen nog even lekker scheren of de haren weer in model brengen kan alleen als de spiegel niet beslagen is en mooi schoon is. Hoe je voorkomt dat een spiegel beslaat en hoe je de spiegel weer schoon maakt lees je hier.
Doordat al het vocht van het douchen op de tegels komt, kunnen ze hun glans verliezen en worden de groeven tussen de tegels erg vuil. Wij hebben een aantal tips verzameld om de tegels en de groeven weer mooi schoon te krijgen.
Tanden poetsen, handen wassen, scheren, je doet meer dingen dan je denkt met de wastafel. Doordat hij veelvuldig gebruikt wordt, moet de wastafel natuurlijk wel goed schoon gemaakt worden. Wij vertellen je op welke manier je dit het beste kunt doen.

Poetsadvies

Schoonmaken
Auto
Badkamer
   Bad
   Douchegordijn
   Douchekop
   Douchemat
   Spiegel
   Tegels
   Wastafel
Keuken
Keukenapparatuur
Keukengerei
Interieur
Overig om het huis
Toilet
Tuin
Vloeren
Kleding


Zoek in deze site