poetsadvies.nl
Poetsadvies > Schoonmaken > Keuken

Keuken schoonmaken


De keuken is de plaats waar wij ons eten bereiden. Daarom is het erg belangrijk dat de keuken hygïenisch schoon is. Omdat er een aantal plaatsen in de keuken moeilijk schoon te maken zijn, worden die vaak vergeten. Hier vind je een aantal tips om het aanrecht, de vuilnisbak, de wanden, de kasten en de laden schoon te maken en te houden.

Ons poetsadvies


Op het aanrecht wordt het voedsel bereid en de afwas gedaan. Vooral omdat het aanrecht direct in aanraking komt met voedsel, is het belangrijk dat deze goed schoon gehouden wordt. De makkelijkste manieren om dit te doen lees je hier.
De keukenkasten worden meestal vergeten tijdens de schoonmaakronde. Omdat het schoonmaken van de kasten veel werk kan zijn, hebben wij een aantal tips gezocht die het schoonmaakwerk wat makkelijker maken.
De keukenlade is nog zo`n lastige plaats om schoon te maken. Hij ligt vaak helemaal vol met bestek en andere rommeltjes en het is veel werk om de lade leeg te maken. Als je jezelf gedwongen hebt om de lade toch leeg te maken, vind je hier een aantal tips om hem goed schoon te krijgen.
Als je aan het koken bent, spettert er nogal eens wat vet op de wanden. Dit gaat niet alleen op de tegels zitten, maar ook in de voegen. Wij hebben een aantal manieren gevonden om de tegels en de voegen mooi schoon te maken.
De vuilnisbak kan een nare klus zijn om schoon te maken. Toch is het noodzakelijk, want anders komen er vieze luchtjes uit de bak. Wij hebben een aantal tips verzameld om de bak schoon te maken en de vieze luchtjes te bestrijden.

Poetsadvies

Schoonmaken
Auto
Badkamer
Keuken
   Aanrecht
   Keukenkasten
   Keukenladen
   Keukenwand
   Vuilnisbak
Keukenapparatuur
Keukengerei
Interieur
Overig om het huis
Toilet
Tuin
Vloeren
Kleding


Zoek in deze site