poetsadvies.nl
Poetsadvies > Schoonmaken

Schoonmaken


Als je in en om het huis aan het schoonmaken bent, kan je een aantal problemen tegenkomen. Hoe haal je die vlek uit het tapijt en op welke manier krijg je de oven weer als nieuw. 

Omdat niet iedereen een fanatieke schoonmaker is en voor elk probleem wel 10 oplossingen weet, hebben wij een groot aantal tips verzameld om het schoonmaken net iets makkelijker te maken.  


In Nederland wordt de auto steeds vaker gebruikt. Mensen eten en drinken tegenwoordig in de auto, waardoor de bekleding vies wordt. Door de regen zijn de velgen en de cabrioletkap niet meer om aan te zien. Wij hebben de tips voor je verzameld om deze problemen op te lossen.
Om ervoor te kunnen zorgen dat de badkamer schoon wordt hebben wij een aantal tips verzameld.
De keuken is de plaats waar wij ons eten bereiden. Daarom is het erg belangrijk dat de keuken hygïenisch schoon is.
Wij hebben een aantal tips verzameld om de apparatuur in de keuken schoon te maken en te houden.
Tips om die aangekoekte pan, de vette glazen, de vieze bakplaat en het vuile bestek weer mooi schoon te krijgen.
Naast schoonmaak problemen met verschillende onderwerpen in het huis, zijn er natuurlijk ook een aantal problemen voor buiten het huis.
De toilet is een van de meest gebruikte ruimtes in ons huis. Daarom is het belangrijk dat het regelmatig en hygiënisch schoon wordt gemaakt.
Naast dat de begroeiing van de tuin moet worden bijgehouden, moeten ook de tegels, schutting, meubelen en het gereedschap in optimale staat worden gehouden.
De behandeling voor elke vloer is natuurlijk anders. Bij vinyl kun je gemakkelijk water gebruiken, terwijl je bij hout erg moet oppassen met water.
Het is belangrijk om je kleding regelmatig te luchten of buiten op te hangen.
Waar heb je de meeste problemen met schoonmaken?
Badkamer
Keuken
Vloeren
Auto