poetsadvies.nl
Poetsadvies > Schoonmaken > Auto

Auto schoonmaken


In Nederland wordt de auto steeds vaker gebruikt. Doordat hij vaker gebruikt wordt, zal de auto ook viezer worden. Mensen eten en drinken tegenwoordig in de auto, waardoor de bekleding vies wordt. Door de regen zijn de velgen en de cabrioletkap niet meer om aan te zien. Daar komt ook nog bij dat door al die viezigheid het dashboard ook niet meer als nieuw eruit ziet. Wij hebben de tips voor je verzameld om deze problemen op te lossen.

Ons poetsadvies


De bekleding van een auto lijkt wel steeds sneller vies te worden. Hier kom je te weten hoe je de bekleding weer schoon krijgt.
Als het warm weer is, is het heerlijk om met open dak te rijden. Deze stof is echter niet op de normale manier schoon te maken. Hoe je dat wel doet lees je hier.
Moeite met het dashboard schoon te maken? Wij hebben een aantal tips voor je gezocht om je dashboard weer stofvrij en schoon te krijgen.
De velgen van een auto worden erg lelijk als ze niet regelmatig schoon worden gemaakt. Hoe je ze snel en gemakkelijk weer schoon krijgt lees je hier.

Poetsadvies

Schoonmaken
Auto
   Bekleding
   Cabrioletkap
   Dashboard
   Velgen
Badkamer
Keuken
Keukenapparatuur
Keukengerei
Interieur
Overig om het huis
Toilet
Tuin
Vloeren
Kleding


Zoek in deze site