poetsadvies.nl
Poetsadvies > Schoonmaken > Interieur

Interieur schoonmaken


Er zijn een hoop dingen in een woning die in meerdere kamers voorkomen. Denk bijvoorbeeld maar aan planten, gordijnen en ramen.

Hier vind je dus tips en adviezen om een groot aantal verschillende artikelen schoon te maken.


Ons poetsadvies


Lekker om op te zitten, maar erg lastig schoon te maken. Met onze tips wordt het schoonmaken van de bank wat gemakkelijker gemaakt .
Mensen weten vaak niet hoe ze gordijnen moeten schoonmaken. Gelukkig hebben wij hier een aantal tips geplaatst om de gordijnen weer schoon te krijgen.
Lamellen kunnen een warme uitstraling in een kamer brengen maar dan moeten ze niet vuil zijn. Als je de lamellen snel en goed schoon wilt maken, kan je hier adviezen vinden.
Planten hebben niet voldoende aan alleen water en licht. Stof kan ook slecht zijn voor de gezondheid van een plant. Hier lees je hoe je de planten weer snel stofvrij krijgt.
Ramen zijn gemakkelijk met wat water en een zeem schoon te maken. Maar hoe je vliegenpoep ervanaf haalt en strepen voorkomt, lees je hier.
Een rolgordijn is ideaal om een kamer te verduisteren. Het schoonmaken van een rolgordijn kan alleen een lastige klus zijn!
Alleen een doekje over een tafel is niet genoeg om hem hygiënisch schoon te krijgen. Lees hier hoe je dat wel kan doen.

Poetsadvies

Schoonmaken
Auto
Badkamer
Keuken
Keukenapparatuur
Keukengerei
Interieur
   Bank
   Gordijn
   Lamellen
   Planten
   Ramen
   Rolgordijn
   Tafel
   Boeken
   Lampen
   Televisie, apparatuur en computerschermen
Overig om het huis
Toilet
Tuin
Vloeren
Kleding


Zoek in deze site